mandag 24. januar 2011

TWO AND A HALF MEN

Charlie – Han er en velstående og populær ungkar, han har drag på damene.
Alan – Er den nerdete og mindre vellykkede broren til Charlie.
Jake – Alan sin sønn.

I serien er det Charlie som er den mest omtalte, han er en populær ungkar som har mye penger, hus ved stranden og lever et bekymringsfritt liv. Alkohol og damer er det som går igjen.
Charlies bror Alan flytter inn til Charlie pga av han tvinges til å flytte siden eks kona har tatt huset. Alans sønn Jake, bor hos dem annenhver helg, og det er ikke alltid Charlie så begeistret for.

Det som ofte skaper konflikt i serien er personlighetene til Charlie og Alan. Charlie er avslappet, drikker mye, spiller, lever livet og har mange damer. Mens broren er en spent, seriøs type som verken har eller har hatt mange damer eller vært spesiell populær gjennom oppveksten. Alan viser noen tegn til at han er litt misunnelig på Charlies livsstil, og Charlie minner broren ofte om hvor mislykket han er.

Two and a half men er bygget opp etter en klassisk komedie. Hver episode starter alltid med en stabil situasjon som etter hvert blir forstyrret. Forviklinger skjer, og handlingen havner på sitt "sorte punkt". Løsningen kommer og episoden ender med ny stabilitet igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar